Política de privacitat

INFORMACIÓ DEL TITULAR DEL WEB

Mug Lovers SL, amb CIF B25842360 amb domicili a Carrer Enginyer Pau Agustí, Parcela 303-B, Nau 3A. Polígon del Segre. 25191 Lleida i mail de comunicacions SE.SREVOLGUMnull@NIMDA, Inscripció en el Registre Mercantil amb Nº: ……………………………….

 

RESPONSABLE DE PROTECCIÓ DE DADES

El titular és el responsable de les dades personals que són recaptats per la navegació i ús d’aquesta web d’acord amb els requisits establerts pel REGLAMENT (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques així com d’acord amb la Llei 34/2002 del 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE).

A l’utilitzar aquest lloc web entenem que ha llegit i comprès la informació que s’exposa en relació amb el tractament de les seves dades de caràcter personal.

 

 POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

El responsable aplica el principi de responsabilitat activa en el tractament de les dades de caràcter personal, mantenint una constant posada a el dia i una promoció de la millora contínua del sistema de protecció de dades d’acord amb els requisits legals exigibles, garantint en tot cas:

  • El respecte a les llibertats i els drets fonamentals de les persones físiques.
  • Que les dades són tractades de manera lícita, lleial i transparent.
  • Que les dades tractades són exactes, adequades, pertinents i limitats en relació amb els fins per els quals són recollides.
  • Que la finalitat per la qual són recollides és explícita i legítima i que no són tractades de manera incompatible amb aquestes finalitats.

La finalitat d’aquest document és informar els usuaris sobre què fem amb les seves dades personals, com es recullen, per a què s’utilitzen, els drets que els assisteixen així com tota la informació legal necessària establerta per la normativa vigent.

DADES RECOLLIDES, FINALITAT I LICITUD

Les dades de caràcter personal tractades són els aportats pels usuaris a través dels formularis disponibles en aquest lloc web i són els mínims exigibles per poder:

  • Enviar-li informació sobre els nostres productes / serveis.
  • Atendre consultes.
  • Tramitar comandes, així com poder elaborar les factures corresponents, informar sobre l’estat de les comandes, atendre reclamacions i qualsevol altra gestió derivada de la prestació de l’servei realitzat a través d’aquest lloc web.

Aquestes finalitats estan basades en principis legals de tractament de les dades recollides per la normativa vigent: per a l’execució d’un contracte o la prestació d’un servei als usuaris, per al compliment d’obligacions legals, per l’interès legítim i amb el consentiment de els usuaris.

 

FORMULARIS WEB

Les dades personals recaptades a través del formulari web de contacte s’usen per poder atendre qualsevol consulta que l’usuari realitzi a través d’aquest.

Les dades personals recollides en el formulari de comandes tenen la finalitat de tractar les dades necessàries per a la correcta gestió de les seves comandes.

El tractament de les dades està legitimat pel consentiment que vostè ens presta a l’acceptar expressament les condicions de l’tractament informades a través d’aquesta política de privacitat.

 

DESTINATARIS DE LES DADES

Les dades de caràcter personal obtingudes a través dels formularis web són registrats i conservats en suports electrònics controlats i supervisats pel responsable del tractament.

Les seves dades personals no es comunicaran a tercers, amb l’excepció que aquesta comunicació de dades estigui emparada en una obligació legal o quan per a la correcta prestació el servei o l’execució del contracte sigui necessari comunicar les seves dades a altres responsables com poden ser altres empreses de el grup o encarregats del tractament que participin en la prestació de servei (transportistes per exemple).

Per als casos en què la comunicació de dades a tercers no estigui emparada en les bases legals establertes en l’apartat anterior, la comunicació de dades a altres destinataris només es realitzarà si l’usuari ha donat el seu consentiment exprés.

Es mantenen uns criteris estrictes de selecció d’encarregats de tractament i el compromís contractual amb cada un d’ells per complir i fer complir les obligacions establertes en matèria de protecció de dades.

En el cas que hi hagi transferències internacionals de dades Mug Lovers SL, garantirà que la transferència de les seves dades personals es realitza de conformitat amb les lleis de privacitat aplicables i, en particular, que s’apliquin les mesures contractuals, tècniques i organitzatives necessàries, com les clàusules contractuals estàndard aprovades per la Comissió Europea.

Podeu obtenir més informació sobre el tractament de les dades personals de la nostra organització sol·licitant-la al mail: SE.SREVOLGUMnull@NIMDA o accedint a través del següent enllaç: Activitats de tractament de Mug Lovers SL.

 

MESURES TÈCNIQUES I ORGANITZATIVES DE PROTECCIÓ DE DADES

Els suports compten amb les mesures tècniques i organitzatives necessàries que garanteixen la confidencialitat i la conservació de les dades personals obtingudes a través del web.

Les dades personals recollides des de la web són tractades mitjançant protocol HTML amb certificat SSL vàlid.

El personal implicat en les operacions de tractament de dades: accés, edició, esborrat, etc. està capacitat per a això, format i compromès amb aquesta política de protecció de dades.

 

CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les dades de caràcter personal obtingudes mitjançant el formulari de contacte seran conservades el temps necessari per atendre la sol·licitud / consulta realitzada.

Les dades de caràcter personal obtingudes mitjançant el formulari de comandes seran conservats mentre hi hagi una relació contractual i / o comercial amb vostè o mentre vostè no exerceixi el seu dret de supressió, cancel·lació i / o limitació del tractament de les seves dades.

Vençuda la relació contractual mantindrem la informació degudament bloquejada, sense donar-li cap ús, mentre pugui ser necessària per a l’exercici o defensa de reclamacions o pugui derivar algun tipus de responsabilitat judicial, legal o contractual del seu tractament, que hagi de ser atesa i per a això sigui necessària la seva recuperació.

En cas que hi hagi acceptat expressament l’enviament d’informació comercial conservarem les seves dades de contacte fins que vostè ens comuniqui la seva decisió d’anul·lar aquests enviaments comercials.

 

INFORMACIÓ SOBRE L’EXISTÈNCIA DE DECISIONS AUTOMATITZADES (INCLOSA A L’ELABORACIÓ DE PERFILS)

Normalment no adoptem decisions automàtiques, però quan ho fem deixarem clar que s’està adoptant aquest tipus de decisió. No obstant això, Mug Lovers SL, recull diversos apartats dedicats a la personalització de serveis per tal de mostrar publicitat personalitzada a l’ingressar al seu lloc web i també per a l’enviament de comunicacions personalitzades.

Mug Lovers SL, reconeix la possibilitat de la realització de perfils per millorar la seva oferta de productes o personalitzar l’enviament d’ofertes comercials o donar un tracte més personalitzat a client.

 

OPOSICIÓ A QUE LES DADES SIGUIN TRACTATS AMB FINS PUBLICITARIS

Si vas donar el teu consentiment perquè utilitzessin les teves dades amb finalitats publicitàries i no desitges seguir rebent publicitat, pots revocar el consentiment donat en qualsevol moment i mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a mail del el responsable SE.SREVOLGUMnull@NIMDA

 

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

És possible que modifiquem la informació continguda en aquesta Política de Privacitat i Cookies quan ho estimem convenient. En cas que ho fem, li notificarem per diferents vies a través de la Plataforma (per exemple, a través d’un banner, un element emergent o un avís push), o fins i tot li comunicarem a la seva adreça de correu electrònic quan el canvi en qüestió sigui significatiu envers la seva privacitat, de manera que pugui revisar els canvis, valorar-los i, si s’escau, oposar-se o donar-se de baixa en algun servei o funcionalitat. En qualsevol cas, li recomanem que revisi aquesta Política de Privadesa i galetes de tant en tant per si hi ha canvis menors o introduïm alguna millora interactiva.